perjantai 30. elokuuta 2013

LiibaLaabaa


Ei mulla varsinaisesti mitään asiaa ollu :D Kunhan teki mieli päivittää ja pistää kuvia. Nälkä on, mutta koneen äärestä on nyt niin kamalan hankala nousta! Huoh. 
Viime viikolla, pe-la välisenä yönä, mulla selkä sano sopimuksen irti (Ei, se ei ole syy, miksi koneen äärestä on niin vaikea nousta ;)), ja se kettuilee edelleen + sain kaupan päälle lenssun. Eilen sitten kävin lekurille näyttään selkääni ja sain tuhdit mömmöt, että johan pitäs parantua. 

Kiire ois, meinaan kotona oleskelu loppuu vihdoin! Ensi maanantaina, aloitan työkkärin järjestämän kurssin. Muurarin, talonrakentajan ja pintakäsittelijän työhön pääsee tutustuun. 

Itsellänihän tähtäimessä on tuo pintakäsittelijän homma. Jos homma vastaa vähääkään odotuksia, lähden opiskelemaan pintakäsittelijäksi. Jos taas ei, sitten mietitään seuraavaa siirtoa :) Hyvä tuollainen kurssi, ettei tarvi lähtee soitellen sotaan, opiskeleen arvalla, olisko tämä hyvä ala. Kurssi kestää n. pari kuukautta ja siihen sisältyy pätkä työharjottelua. Jaiks ;)

Nyt hyvällä fiiliksellä viikonloppua kohti! Ainoa asia, joka tällä hetkellä harmittaa, on se, ettei Mattiloiden keikkoja ole hetkeen inhimillisen matkan päässä. Seuraavan kerran, Anne olis Somerolla, vasta lokakuussa. Hmh. Siellä ei ole ikinä tullut käytyä, joten senkin puolesta, olis kiva päästä tsekkaamaan se lava. Onneksi kuitenkin marraskuussa on luvassa konsertti, Tamperetalossa, jossa Anne on mukana :) Suomi-iskelmän helmet siis! Muutkin artistit loistavia, joten enemmän kuin mielellään sinne menee!

Ja hei, huomasitteko Mikin ja Maken käheet huivipannat? Oli ihan pakko saada tommoset. Mikko ei tykännyt kylläkään yhtään... ^-^ Aika harmittomat noi kuitenkin on!! :D Ei noi piskit ollu moksiskaan niistä, eli silloinhan ei mitään ongelmaa ole ;)

Ja VIELÄ, olisko kellään heittää hyvää harrastus ideaa syksylle? Ja missä olis? Syksyisin tekee mieli aina aloittaa joku harrastus... Lähinnä liikunnallinen/musikaalinen siis. Tanssia, laulua sählyä, joogaa...? Vai oonko han jo ihan totaalisen myöhässä asian suhteen ;)  Hipulihei ja moi!!

2 kommenttia:

  1. Astangajooga on kivaa! Liikunnallisempaa kun moni muu jooga. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko kokeillu joskus? Pärjäisköhä meikäläinen semmosessa... :D en oo ikinä joogaa kokeillu..

      Poista