torstai 26. toukokuuta 2016

Anne Mattila, Tähti 21.5.

Viime lauantaina päästiin sitten piiiiitkästä aikaa keikalle, ja nimenomaan Annea katsomaan. Ette uskokkaan, kuinka mukavaa oli taas olla messissä! Kun rupeen oikein miettimään, niin edellinen AM-keikka, jos ei joulukuista kirkkokonserttia lasketa, on ollut viime elokuussa, silloin oli Rönnissä Anneli. Hitto soikoon mikä aika, jaiks!Päätettiin Mikon kanssa käydä syömässä ennen keikkaa, ja käytiinkin yhdessä meidän ikisuosikeista, Amarillossa. Tavattiin myös veljeäni ja hänen naisystäväänsä. Hieman ennen yhtätoista saavuttiin Tähteen ja heti nähtiin muutamia tuttuja, myös tuttuja fanikavereita :)

Oli hauska yllätys, kun Anne ja Deja vu oli uusineet ohjelmistoaan (En ainakaan itse ole näitä aiemmin heiltä kuullut), ja joukkoon oli eksynyt pari biisiä, joita tanssittiin kuntotanssissa tänä keväänä :D Maniac ja I'm so exited, meinas ihan väkisin lähteä vanhat, tutut muuvit päälle ;)

Sen lisäksi saatiin kuulla niin uuden levyn biisejä, joista erityismaininnan ansaitsee Annen itse tekemä biisi "Pyykit", kuin myös vanhoja tuttuja, mm. asfalttiviidakkoa ja häiden perumista kuultiin.

Annen uudelta levyltä on löytynyt heti muutama ehdoton lemppari, vaikka koko levy muutenkin on hieno kokonaisuus. Juurikin tuo edellämainittu Pyykit, Sido minut, Matkalaukku ja Yksi ohikulkijoista. Noissa kaikissa on se jokin tietty elementti, mikä tekee mun mielestä biisistä hyvän.

Pyykit on menevä kappale, jossa on hyvin kerrottu tarina. Melodia on kaunis ja tykkään kovasti välisoitosta!
Sido minut on a-osissa herkkä ja tunnelmallinen, kun b-osassa taas tulee tietynlaista mahtipontisuutta, ja siinä on tosi kaunis melodia myös. Kertosäkeestä löytyy jotain samaa, mun korvaani ainakin, mitä joissakin 80-luvun biiseissä on.
Matkalaukku on ehdoton kesäbiisi, siitä tulee tosi kiva ja kevyt fiilis, sitä voisi kuvailla hyvän mielen lauluna. Ja vieläpä Annen ite tekemä!
Yksi ohikulkijoista biisissä on tosi ihana melodia, erityisesti kertosäkeessä "Vaikka toisille sä oot, vain yksi miljoonista, laulun tarinoista...". Sen lisäksi mun korvaan kuulostaa siltä, että Annea on hymyilyttänyt (hyvällä tavalla!) kovasti, kun tätä biisiä on nauhoitettu, en tiedä sitten kuvittelenko omiani, mutta semmoinen fiilis mulle tuli :D

Tästä tulikin näköjään Annen uuden levyn esittelyä pääosin, heh. Se täytyy vielä mainita, että keikalla livenä kuultu "Ihminen" pääsee livevetona vielä paremmin oikeuksiinsa, kuin mitä levyllä. Hieno biisi, tärkeästä aiheesta.

Jooh, Anna Karoliina kiittää ja kuittaa tässä vaiheessa, palataanhan taas asiaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti