sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Katseen luon maailmaan, ihmeelliseen ihanaan...

Kuten otsikosta jotkut ehkä arvaskin, tulossa on keikkapostaus! Piiiiitkästä aikaa. Tän vuoden (Vasta...) toinen keikka oli siis eilen, Tampereella, Nightclub Tähdessä. Kyseessä oli tottakai A-Mattila keikka, ja Annehan illan starana toimi, Mistral-yhtyeineen. Spu-basistia oli tuuraamassa Pekka Tenkula, mutta muuten normi kokoonpanolla mentiin. Keikan aluksi oli jotain häsmäkkää äänentoiston kanssa, mutta homma saatiin parin kipaleen jälkeen kondikseen, kun Räyski teki jotain taikojaan.
 Oli vieläpä sen verran spesiaali-ilta, että olin saanut houkuteltua isoveljeni naisystävänsä kera Tähteen. No miksi houkuteltua? Siksi, että tuo parivaljakko ei todellakaan ole  mitään iskelmän suurkuluttuajia. Muuuuuutta, saattaa olla, että veikalla oli vielä tuoreessa muistissa, viime kesän häät ja Annen esiintyminen. Silloin homma vaikutti uppoovan hyvin, ainakin on niin tyytyväistä ilmettä yhteiskuvissa, jotka Annesta ja velipojista otettiin ;) Veikkaanpa, että jos joku muu artisti Tähdessä olis eilen ollut, ois jääny veljellä illan iskelmä-annos nolliin :D Hyvä näin siis.
En tiedä kuvittelinko, mutta Anne vaikutti jotenkin normaaliakin aurinkoisemmalta, vaikka kipeenä hiljan on ollutkin. Joka tapauksessa keikkailta oli todella kiva! Voi olla, että asiaan vaikutti myös oma, poikkeuksellisen huippu hyvä fiilis. Oli hauska ilta ollut kaiken kaikkiaan muutenkin.

Käytiin syömässä tosiaan ennen keikkaa veljen ja tämän naisystävän kanssa ravintola Astorissa. Uusi ravintola oli meille kaikille. Päätettiin mennä kahden ruokalajin periaatteella, eli pää- ja jälkiruoalla. 3/4 seureesta tilasi itselleen pippuripihvin (Johon myös itse lukeudun), 1/4 otti puolestaan kalavaihtoehdon. Pippuripihvi oli älyttömän hyvä, mureaa lihaa jonka syleili herrrrkullinen, mukavan pippurinen kastike. Pihvillä kaverina oli uuniperuna, mysteeriksi jääneellä, mutta tosi hyvällä täytteellä sekä kasviksia (Papuja, juureksia & marinoitua punasipulia). Jälleen Anna-possu iski, ja unohti totaalisesti kuvata annoksensa. Mää on tosi hyvä ruokabloggari ;) Jälkkärit muistinkin kuvata, mutta nyt armas tietokoneeni ei tunnista kännykkääni, jossa kuvat sitten olisi :D Joten jäi nekin laittamatta.

Jälkkärinä syötiin Mikon kanssa puoliksi suklaakakkua nougatjäädykkeellä & vadelmakastikkeella sekä uunibanaania kinuskikastikkeella & vaniljavaahdolla. Erityisesti toi uunibanaani ansaitsee pisteitä. Ensinnäkään sellaista ei ihan joka raflassa ole saatavilla, toisin kuin erilaisia suklaakakkuja ja toisekseen, sellaisen annoksen olisi mielellään syönyt toisen, tai vaikkapa kolmannenkin. Koko seurue oli käsittääkseni tyytyväinen ravintolaan. Live pianomusiikki antaa Astorille lisäpisteitä, erittäin mukava veto.

Ainoa mistä tulee vähän sanomista, oli se, että aluksi sain juomalasin, jossa oli huulipunaa reunassa (Todennäköisesti ei ollut irronnut pesukoneessa, itse muistan parikin kertaa, kun huulipunainen kuppi on päässyt itsellä vaihgossa saliin asti, joten en suurta ongelmaa tässä asiassa nähnyt...) ja jouduin erikseen pyytämään haarukkaa, sillä juurikin meikäläisen kattauksesta se sattui puuttumaan. Itse kuitenkin em. asioita pidän todella harmittomana, joten pääosin Astori sai huippupisteet. Henkilökuntakin oli todella mukavaa!

Sitten parit kuvat illan vaatetuksesta:

Kävin perjantaina ostoksilla Löytötexissä, ja olin aivan onneni kukkuloilla, sinne oli tullut todella paljon "mun näköisiä" vaatteita ja HALVALLA. Piti hillitä itseään, ettei mopo karannut ihan käsistä. Mukaan kuitenkin lähti tuo kuvissa näkyvä, persikanvärinen paita, pari neuletunikaa ja yksi söötti koiranpentu t-paita. Lisäksi siellä oli todella suloinen lintupaitakin, mutta ikävä kyllä, sen mallinen, ettei se todellakaan imartele meikäläisen vartta ja päädyin jättämään sen rekkiinsä. Ei viittinyt ostaa ainoastaan siksi, että se oli suloinen ;)

Vielä hypätäkseni tohon aiempaan aiheeseen, keikkaan: Päästiin nukkumaan siinä kolmen aikoihin yöllä ja nukuttiin yhtäkyytiä puol yhteentoista! En muista koska viimeks tämmöinen ihme on päässyt tapahtuun :D Mutta tulipahan kunnon yöunet. Siitä kun saatiin ittemme kasaan, lähdettiin jälleen suuntaamaan mummolaani, jonne molemmat isoveljenikin tulivat :) Oli kiva nähdä taas porukalla. Veikkaisin, että toisen veljen muksuilla oli saattanut aavistuksen olla ikävä tätiä...? Ainakin semmoinen mekastus kävi :) Meidän edustuskoiramme Makekin sai kunnolla huomiota ja paijauksia lapsilta, kun se keikisteli niitä koko ajan kerjäämässä. Miki seuras vähän varovaisemmin sivusta miten hommat etenee. Huomaa, että nykyisin veli H:ta perheineen ei nää enää kovin usein, sillä joka kerta tuntuu, että noi naperot on kasvanu edelliskerrasta ihan hirmusesti. Oli ihana nähdä <3

Jepsis, mutta, tässä kohtaa ois hyvä lopetella tää teksti ja alkaa suunnitteleen nukkumaan menoa :) Lopuksi vielä kiitokset kivasta keikasta kaikille asian omaisille ja oli hauska nähdä teitä tuttuja! Törmäilläänhän taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti